Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı nedir ve ne işleme yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini tedariklemek muhtevain kullanılan bir bapdır.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden olabildiğince münezzeh olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi namevcut binada yangın merdivenleri arasındaki resmiyet diyagonal mesafenin yarısından, evetğmurlama sistemi bulunan binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Yangın kapısı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da malum bu kollar alışılagelen kapı kolu kabil olur.

Yangın yönetmeliğine yaraşıklı bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Dışarıdan girişe uygun bir alanda kullanılacaksa öncelikle haricen kilitlenebilmeli fakat yangın çabucak içeriden açılmalıdır (Antipanik tertibat), kucakeride kullanılacaksa antipanik pas sistemine vaziyet bakarak lazım bulunmamakta fakat arkadan kilitlenmemelidir. Bilinmelidir ki antipanik sistemi olmayan kilitler arkadan kilitlendiğinde yangın simultane açılmamaktadır.

Yangına karşı güvende tutmak üzere kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, eleştiri anda insanların yaşama eminğini hazırlamak üzere kapı kasası ve kullanılan diğer aksesuarlarıyla kredi teşkil etmekteyiz.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, adi yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Korkulu sınıftaki kâryerlerinde de insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak sinein çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak talep edilen mimarida yapım edip, montaj ve tamir süreçlerinde lüzumlu mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile mesuliyet kırmızııyoruz.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü molekül ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en Yangın çıkış kapısı istanbul baz kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

 ve montajıyla meslekan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı hakkındalaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle huzurlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Icraatında kanatlardan biri durağan başkası hareketlidir. çakılı kanada madun üst sürgü ve üst kısım uygulandığı kadar, amudi ürkü bar uygulanarak her dü kanadın da aynı anda açılması katkısızlanarak daha lüks insanoğlunun geçişine yada tahliyesine imkân verir.

Binalarda bulunan yangın bapları ve ana bapların kenarı düzen yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği kabilinden, bir odanın bağırsakindeki farklı bir oda kapısı da kabil.

Report this wiki page